Få kiropraktiske behandlinger

Kiropraktor Lisbeth Jessen
Priser

Via Den Offentlige Sygesikring og Sygesikringen Danmark er det muligt at få tilskud til behandlingerne (dog ikke ved enhedsterapi).

650-700 kr.Opstart
350-500 kr.Opfølgende behandling
550 kr.Individuel samtale og patientuddannelse
410 kr.Nyt problem eller tilbagevendende problem indenfor 12 mdr.:
900 kr.Enhedsterapi (intet offentligt tilskud)

Kiropraktisk behandling

Kiropraktisk manipulation er en behandlingsform, der benyttes til at justere fastlåsninger af led og problemstillinger, der påvirker bevægelsesfrihed i led og derved også nervetilførsel, blodcirkulation og muskelfunktion. Derfor er det meget vigtigt at få rettet og normaliseret akutte fastlåsninger for at undgå kroniske tilstande og unødigt slid.

Fastlåsninger kan ramme mennesker i alle aldre og de fleste vil hurtigt få smerter i problemområdet. Derefter kan der yderligere opstå kompensationssmerter, fordi man vil begynde at bevæge sig uhensigtsmæssigt med andre dele af kroppen, f.eks modsat side, højere oppe, eller længere nede på kroppen. Smerten vil evt. gøre, at man begynder at bevæge sig anstrengt og direkte forkert og dette kan forværre tilstanden og situationen.

Enhedsterapi

At hjælpe det enkelte menneske, patient eller klient til at hjælpe sig selv i mange forskellige former for problemstillinger.

Princippet er at styrke personlige evner, ressourcer og muligheder uanset funktionsniveauet, samt at arbejde ud fra den enkeltes kontekst med familie- og psykosocial baggrund.

Ved samarbejde mellem behandler og klient at opnå fælles resonans og respons.

Der er mange forskellige redskaber og nogle af dem er specielt effektive i forbindelse med stress, traumer, chok og fobier (jævnf. Slavinski).

Læs mere på www.enhedsterapeut.dk

Blødelses­behandling

Bløddelsesbehandlingen fokuserer på muskler, bindevæv og sener.

Gennem bløddelsbehandling arbejdes der på, at fjerne muskelspændinger og øge blodgennemstrømningen, hvilket kan gøres gennem en række teknikker som forskellige former for massage, triggerpunktsterapi og udspænding/ afspænding.

Vejledning til kosttilskud og nutrition

Det er også muligt at få vejledning til den daglige kost og strukturen af denne. Helt centralt for velvære og velbefindende er, om kroppen får de essentielle vitaminer og mineraler hver dag.

Øvelser og afspænding

Når du er blevet behandlet, er det vigtigt at vedligeholde resultaterne løbende, og dette kan gøres gennem en række øvelser og afspændingsteknikker.

Disse vejledes der ligeledes i på klinikken.

Yoga og meditation

Yoga og meditation er teknikker til såvel fysisk som psykisk velbefindende. Disse har været praktiseret af mennesker i årtusinder.

Et formål kan være at lære at fokusere og eventuelt at slappe af, at påvirke dårlige søvnmønstre, stress, psykiske traumer og smerter både akutte, kroniske og eventuelt permanente.

© Kirojess - Kiropraktor Lisbeth Jessen